Pasta primavera met biefstukreepjes en groenten

Pasta primavera is een klassieke pasta. We maken hem met penne, biefstukreepjes en verse groenten zoals paprika en courgette in pesto roomsaus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 31% penne (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, witte wijn azijn), 18% jodenhaas (rundvlees, zout, glucosesiroop, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: ascorbinezuur, natriumasorbaat, aroma), 10% courgette, 10% paprika, 10% spinazie, 7% gegrilde gele paprika, 5% pesto (olijfolie, basilicum, zonnebloemolie, cashewNOTEN, grana padano kaas (MELK, zout, stremsel, conserveermiddel: EI lysozym), pijnboompitten, aroma´s, zuurteregelaar: melkzuur), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), tuinerwten, KAAS, roux (TARWE), pompoenpitten, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), basilicum, knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma)
Allergie informati GLUTEN, EI, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 131kCal / 548kJ; Vetten: 5,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 11,5g; waarvan suikers: 2,0g; Eiwit: 7,5g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee