Pasta peperonata met vegetarisch gehakt

Een heerlijke licht pikante en vegetarische pasta: pasta paperonata met penne, vegetarisch gehakt, aubergine, tomaat, rode ui en groene olijven!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% penne (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 21% tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), paprika, 6% aubergine, 13% vegetarisch gehakt (mycoprotein schimmeleiwit, gerehydrateerd scharrelEI-eiwit, suiker, verdikkingsmiddel: calciumchloride, calciumacetaat; glutenvrij geroosterd gerstemoutextract), courgette, champignon, prei, ui, tomatenpuree, 2% tomaat, 1% groene olijven (water, zout, zuurteregelaars: melkzuur, antioxidant: ascorbinezuur), 0,92% rode ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), balsamicoazijn (SULFIET, karamel), knoflook, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, verdikkingsmiddel: guargom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), cajun kruiden, kruidenmix, Italiaanse kruiden, chilipeper, oregano
Allergie informati GLUTEN, SULFIET, EI
Voedingswaarde Energie: 83kCal / 308kJ; Vetten: 1,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,2g; Koolhydraten: 12,1g; waarvan suikers: 3,0g; Eiwit: 4,1g; Zout: 0,3g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee