Pasta met spek en spinazie in carbonarasaus

Pasta met gebakken spekjes en spinazie in een romige carbonarasaus
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 37% dischi volanti (water, durumgriesmeel (TARWE), zonnebloemolie), 9% kookroom (karneMELK, ongehard palmvet, zetmeel, karneMELKpoeder, stabilisatoren: E415, E466, emulgator: E435, kleurstof: E160), 15% champignon, prei, 9% spinazie, 8% spekjes (varkensvlees, water, zout, antioxidant: E331, E330, E316, stabilisator: E450, E451, aroma, glucosestroop, conserveermiddel: E262, E250, specerijen-extract, bouillon), MELK, parmazaanse kaas (MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel), zongedroogde tomaat (conserveermiddelen: E202, E211) azijn, ui, kippenfond, knoflookpuree (conserveermiddel: E223), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), roux (TARWE)
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN,
Voedingswaarde Energie: 138kCal / 540kJ; Vetten: 6,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,5g; Koolhydraten: 13,8g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 5,4g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee