Pasta carbonara met kip en spinazie

Pasta carbonara met kip, spek en ui, champignons en spinazie
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 21% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, dextrose, zout, voedingszuur: E326), 13% spinazie, 10% champignon, kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisator: E466, E331, carrageen, emulgator: E471), kastanjechampignon, prei, shiitake, 2% ui, 2% spekjes (antioxidant: citroenzuur, E316, stabilisator: E450, E451, conserveermiddel: E262, E250), snoeptomaat, MELK, roux (TARWE), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), kippenfond, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)
Allergie informati SULFIET, GLUTEN, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 99kCal / 355kJ; Vetten: 4,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 9,1g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 5,9g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Italiaans
Vegetarisch Nee