Pasta bolognese met gebakken spek

Italiaanse dischi volanti pasta in bolognesesaus met gebakken spekjes en verse groenten zoals champignons en courgette.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 31% dischi volanti (water, durumgriesmeel TARWE, zonnebloemolie, witte wijnazijn), 18% tomatenpulp (tomaten, tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), 11% rundergehakt (rundvlees, water, PANEERMEEL, zout, TARWEvezels, TARWEzetmeel, rundereiwit), 10% champignon 9% courgette, 5% spekjes (varkensvlees, zout, glucosestroop, water, conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraat, antioxidant: natriumascorbaat, aroma), gedroogde tomaat, KAAS, rode ui, bleekSELDERIJ, tomatenpuree, paprika, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), balsamicoazijn (SULFIET), kruiden en speceirjen
Allergie informati MELK, SULFIET, GLUTEN, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 126kCal / 527kJ; Vetten: 5,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,3g; Koolhydraten: 13,6g; waarvan suikers: 2,4g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee