Paprikakip met rijst, champignons en spinazie
Een rijstgerecht met malse kipdij in paprikaroomsaus met paprika, champignons en spinazie
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% rijst (water, rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 20% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, suiker, voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), 10% spinazie, 15% paprika, 10% champignon, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, roux (TARWEMEEL, palmvet), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), paprikapoeder, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide) |
Allergie informati | SULFIET, MELK, LACTOSE, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 97kCal / 413kJ; Vetten: 3,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 12,2g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 4,8g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |