Paprikakip met rijst champignons en spinazie

Een rijstgerecht met malse kipdij in paprikaroomsaus, paprika, champignons, spinazie en citroenpartjes.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% rijst (water, rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)),18% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, dextrose, zout, suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), 17% paprika, 12% spinazie, 12% champignon, 5% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, roux (TARWE), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), 0,2% citroen, paprikapoeder, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati SULFIET, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 87kCal / 370kJ; Vetten: 2,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,6g; Koolhydraten: 10,9g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 4,4g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Kip
Vegetarisch Nee