Pannenkoekenschotel met spek en ui
Een lekkere combinatie van zoet en zout: een pannenkoekenschotel met gebakken spek en ui, paprika en geraspte kaas!
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 46% pannenkoek (water, TARWEbloem, EIeren, MELKpoeder, zout, zonnebloemolie), water, 8% paprika, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 5% bosui, 4% champignons, 7% spekjes (varkensvlees, zout, glucosestroop, water, conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraat, antioxidant: natriumascorbaat, natuurlijke rook), 3% ui, 5% KAAS, roux (TARWEBLOEM, palmvet), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zonnebloemolie, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), peterselie, knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), kruidenmix (peterselie, tuinkers, dille, kervel, bieslook, zuring, bernagie, burnet), appelextract |
Allergie informati | EI, GLUTEN, LACTOSE, MELK, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 150kCal / 629kJ; Vetten: 7,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,7g; Koolhydraten: 14,1g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |