Paddenstoelenrisotto, bospeentjes en kaas

Paddenstoelenrisotto, bospeentjes & geraspte kaas (vegetarisch)
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% risottorijst (water, rijst), 20% wortel, 11% kookroom (gemodificeerd zetmeel, stabilisatoren: E466, E331, carrageen, emulgator: E471), 13% kastanjechampignon, 9% champignon, 4% shiitake, 4% kaasschilfers (MELK, zetmeel, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof E160), ui, witte wijn (SULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), knoflookpuree (voedingszuur: E330, conserveermiddel: E223), vloeibare margarine (stabilisator: E415, emulgator: E435), zeezout (anti-klontermiddel: E535), paneer (GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ), peterselie, bieslook, tapenade, zonnebloemolie
Allergie informati SELDERIJ, SULFIET, GLUTEN, MOSTERD, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 109kCal / 407kJ; Vetten: 3,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,5g; Koolhydraten: 14,4g; waarvan suikers: 1,4g; Eiwit: 3,5g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee