Paddenstoelenrisotto met groene asperges

Gebakken paddenstoelen met risotto, bospeentjes en groene asperges
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 43% risottorijst (water, rijst), 18% wortel, 15% kookroom (zetmeel, stabilisatoren: E466, E331, carrageen, emulgator: E471), 8% asperge, 5% kastanjechampignon, KAAS (MELK, zetmeel, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof E160), 3% shiitake, ui, witte wijn (SULFIET), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), knoflookpuree (voedingszuur: E330, conserveermiddel: E223), zeezout (anti-klontermiddel: E535), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, bieslook, zonnebloemolie
Allergie informati SULFIET, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 111kCal / 420kJ; Vetten: 4,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,8g; Koolhydraten: 14,6g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 2,8g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee