Ovenschotel kidneybonen, tortillachips en kaas
Een feestje op je bord, deze Mexicaanse ovenschotel van kidneybonen met daarbovenop knapperige tortillachips en een crumble van kaas.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 18% kidneybonen (rode kidneybonen, water, suiker, zout), paprika, champignon, 8% KAAS, courgette, maïs, tomatenpuree, prei, 6% tortillachips (maïs, zonnebloemolie, chili seasoning (glucosestroop, specerijen, tomatenpoeder, gerookte paprika, voedingszuur: citroenzuur, kruidenaroma)), tomatenpulp, ui, wortel, knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), cajun kruiden, tortillasaus (MOSTERD, conserveermiddel: azijnzuur, kaliumsorbaat, sorbinezuur, verdikkingsmiddel: xanthaangom, guargom, SOJAeiwit, antioxidant: ascorbinezuur), kruidenmix, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), ketjap (SOJA, TARWE, karamel), italiaanse kruiden |
Allergie informati | LACTOSE, MELK, SOJA, MOSTERD, SULFIET, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 106kCal / 443kJ; Vetten: 4,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 12,1g; waarvan suikers: 3,2g; Eiwit: 5,7g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |