Notenrijstpannetje met paddenstoelen

Een rijstpannetje van notenrijst met tuinbonen en gebakken paddenstoelen in kerriesaus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 6 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% basmati rijst (water, azijn), 15% tuinbonen, 11% champignons, 11% kastanjechampignon, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 5% shiitake, 3% pompoenpitten, 5% cashewNOTEN, 3% rozijnen (zonnebloemolie, conserveermiddel: zwaveldioxideSULFIET), gebakken ui (palmolie, bloem (GLUTEN), zout), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), roux (TARWE), zonnebloemolie, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), citroensap, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati MELK, LACTOSE, SULFIET, MOSTERD, SELDERIJ, GLUTEN, NOTEN
Voedingswaarde Energie: 170kCal / 652kJ; Vetten: 7,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 20,2g; waarvan suikers: 3,1g; Eiwit: 5,6g; Zout: 0,3g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee