Nasi koening met kip in ketjap en groenten

Nasi koening is een geurig Indonesisch rijstgerecht met kokos en kurkuma. Wij maken 'm met kipdij, ketjapsaus, verse groenten en seroendeng.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% basmatti rijst (water, basmati rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 20% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, suiker, voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), water, 6% paprika, 5% witte kool, 4% waspeen, 4% paksoi, 4% sperziebonen, 3% rode ui, 4% ketjap (suiker, water, SOJAsaus water, SOJABONEN, TARWE, conserveermiddel: kaliumsorbaat, aroma (SOJA), azijn, TARWEZETMEEL, karamel), natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), ui, seroendeng (PINDAS), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflook, maïszetmeel, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gemberberpuree (water, zout, zonnebloemolie, stabilisatoren: guargom, xanthaangom, conserveermiddel: kaliumsorbaat), kokos, zonnebloemolie, suiker, sambal (spaanse peper, wortel, zout, paprika, zuurteregelaar: azijnzuur, raapolie, conserveermiddel: natriumbenzoaat, aroma, citroensapconcentraat), kurkuma, koriander, komijnzaad
Allergie informati PINDA, SULFIET, SOJA, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 103kCal / 417kJ; Vetten: 2,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,9g; Koolhydraten: 16,5g; waarvan suikers: 3,6g; Eiwit: 4,7g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Kip
Vegetarisch Nee