Nasi goreng met roerei en pikante zoete saus
Een Indonesische klassieker: nasi goreng. We serveren de gebakken rijst met groenten zoals edamame boontjes, pikante zoete saus en roerei.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 35% rijst (water, rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 17% vloeibaar scharrelEI (EI, zonnebloemolie, maltodextrine, maiszetmeel, aroma, zout, peper, voedingszuur: citroenzuur), water, 6% edamame boontjes (SOJA bonen), paprika, witte kool, waspeen, paksoi, sperziebonen, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), suiker, rode ui, compound (SOJA, TARWE), tomatenketchup (tomatenpuree, water, azijn, gemodificeerd maiszetmeel, kruiden en specerijen, conserveermiddel: kaliumsorbaat), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), tomatenpuree, gemberpuree (stabilisatoren: guargom, xanthaangom), knoflook, peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), sambal (conserveermiddel: natriumbenzoaat), kokos, kurkuma, knoflookpurree |
Allergie informati | EI, MELK, LACTOSE, SULFIET, SOJA, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 120kCal / 501kJ; Vetten: 4,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g; Koolhydraten: 15,0g; waarvan suikers: 4,7g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |