Mihoen met ketjapkip en rode paprika
Een lekker Oosters gerecht: mihoen met gemarineerde kip in ketjapsaus, verse groenten en knapperige rode paprika!
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 23% mihoen (water, rijstpoeder, maïszetmeel, zonnebloemolie, witte wijn azijn), 20% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, gekaramelliseerde, suiker, gebufferd azijn conserverend ingrediënt, voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), 13% wortel, 7% kastanje champignon, 7% paksoi, 5% paprika, 4% rode ui, 4% ketjap (SOJAsaus (SOJABONEN, TARWE), conserveermiddel: kaliumsorbaat, aroma (SOJA), azijn, TARWEZETMEEL, karamel), natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), ui, compound (SOJA, TARWE), knoflook, maïszetmeel, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gember, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gemberberpuree (stabilisatoren: guargom, xanthaangom), peterselie, rode chilipeper, sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, conserveermiddel: natriumbenzoaat),kokos, koriander, komijnzaad |
Allergie informati | SULFIET, SOJA, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 76kCal / 323kJ; Vetten: 2,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g; Koolhydraten: 12,0g; waarvan suikers: 3,6g; Eiwit: 3,9g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |