Mexicaanse rijstschotel met karbonade

Een Mexicaanse rijstschotel van gele rijst, een karbonade in paprikasaus en verse groenten zoals kidneybonen.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% rijst (water, witte wijnazijn), 19% procureurlapje(varkensvlees, aardappelzetmeel, zout, suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: kaliumlactaat, citroenzuur), 12% paprika, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, courgette, champignons, 5% kidneybonen, maïs, gegrilde gele paprika (zonnebloemolie), roux (TARWE), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), paprikapoeder, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), kurkuma, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati MELK, LACTOSE, SULFIET, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 116kCal / 484kJ; Vetten: 4,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,1g; Koolhydraten: 13,3g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 5,5g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee