Mexicaanse rijstschotel met karbonade

Mexicaanse Rijstschotel van gele rijst met kidneybonen, groenten en karbonade
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% rijst (water, kurkuma, azijn), 19% procureurlapje (varkensvlees, azijn, voedingszuur: kaliumlactaat, aardappelzetmeel, water, zout, gekaramelliseerde suiker), 15% paprika, courgette, champignons, kidneybonen, maïs, kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden), MELK, roux (TARWEbloem), zonnebloemolie, groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), paprikapoeder, kurkuma
Allergie informati SULFIET, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 110kCal / 378kJ; Vetten: 2,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,1g; Koolhydraten: 14,4g; waarvan suikers: 1g; Eiwit: 6,1g; Zout: 0,3g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee