Mexicaanse gratin met bonen en rundergehakt
Vanaf
€ 7,29
Mexicaanse en Hollandse keuken in één: chili con carne met aardappelschijfjes en kaas uit de oven!
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 28% gratin (aardappelen, water, MELK, ROOM, zonnebloemolie, zout, EIgeel, zetmeel, suiker, gistextract, stabilisator: guargom, xanthaangom, verdikkingsmiddel: mono en diglyceriden, aroma, knoflook), 18% kidneybonen, 13% tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), snoeptomaat, maïs, 6% rundergehakt (rundvlees, PANEERMEEL, TARWEvezels, TARWEzetmeel, rundereiwit), champignons, gegrilde gele paprika, rode ui, 2% KAAS, tomatenpuree, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), balsamicoazijn (SULFIET, karamel), peterselie, sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), bieslook, tapenade, italiaanse kruiden, tex-mex kruiden (SELDERIJ, SOJA), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | GLUTEN, SULFIET, SOJA, SELDERIJ, MELK, LACTOSE, EI |
Voedingswaarde | Energie: 95kCal / 397kJ; Vetten: 3,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 10,9g; waarvan suikers: 2,5g; Eiwit: 4,5g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |