Marokkaanse stoof met abrikozen

Een stoofpot van linzen en gebakken aardappeltjes met warme smaken dankzij specerijen zoals garam masala en ras el hanout. Heerlijk in combinatie met de zoete abrikoos.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 18% linzen (water, zout), 15% tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), 15% kriel aardappel, 13% kikkererwten, 6% AMANDELEN (zonnebloemolie, gedroogde glucosestroop, gistextract, maltodextrine, aroma, suiker), 9% abrikozen (conserveermiddel: zwaveldioxide (SULFIET)), 9% courgette, wortel, rode ui, paprika, tomatenpuree, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), peterselie, 0,2% garam masala, 0,2% ras el hanout, kokos
Allergie informati SULFIET, NOTEN
Voedingswaarde Energie: 125kCal / 524kJ; Vetten: 4,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,4g; Koolhydraten: 16,0g; waarvan suikers: 7,0g; Eiwit: 4,4g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee