Marokkaanse gehaktballetjes met rijst
Lamskefta met basmati rijst, gepofte vermicelli en verse Marokkaanse groenten.
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 21% basmati rijst (water, azijn), 19% keftabal (lamsvlees, rundvlees, paneermeel (TARWEBLOEM, gist, zout), ui, SOJA-EIwit, knoflookpuree, raapolie, voedingszuur: kaliumlactaat, tomatenpuree, EI, kruiden en specerijen, stabilisator: kalium en natrium difosfaten, -trifosfaten), tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), courgette, wortel, paprika, sperziebonen, bleekSELDERIJ, 4% vermicelli (durum TARWEGRIES, KIPPENEI-EIwit), rozijnen (conserveermiddel: zwaveldioxideSULFIET), zonnebloemolie, cashewNOTEN, champignon, knoflook, tomatenpuree, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), rode ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), baharat, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), ras el hanout, sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, citroenzuur, verdikkingsmiddel: guargom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, zuurteregelaar: azijnzuur), gember, komijnzaad |
Allergie informati | GLUTEN, EI, SELDERIJ, NOTEN, SULFIET, SOJA |
Voedingswaarde | Energie: 154kCal / 610kJ; Vetten: 6,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 20,1g; waarvan suikers: 4,3g; Eiwit: 6,4g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Lam |
Vegetarisch | Nee |