Lentesoep van groente en geitenkaas
Lekker voor de lente: deze soep met groene lentegroenten en geitenkaas! De inhoud van de soep is 350 ml.
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 43% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 28% water, 4% asperge, 4% tuinerwten, 4% tuinbonen, 4% spinazie, 3% komkommer, 3% bleekSELDERIJ, 2% geitenkaas (antiklontermiddel: cellulose, conserveermiddel: kaliumsorbaat), knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, munt, zonnebloemolie, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | SULFIET, SELDERIJ, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 114kCal / 471kJ; Vetten: 9,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 6,1g; Koolhydraten: 4,7g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 2,7g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Soepen |
Vegetarisch | Nee |