Lasagne van zalm, spinazie en trostomaat

De Italiaanse klassieker met een twist! Romige lasagne met zalm en spinazie, afgemaakt met friszoete trostomaatjes.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 19% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 18% spinazie, 15% ZALMsnippers ((Salmo salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 15% tomaat, MELK, 8% KAAS, 6% lasagnebladen (durum TARWEgries), roux (TARWE), ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), basilicum, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), tijm, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zonnebloemolie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflook, bieslook, peterselie, tapenade, PANEERMEEL
Allergie informati MELK, LACTOSE, SULFIET, GLUTEN, VIS
Voedingswaarde Energie: 168kCal / 641kJ; Vetten: 11,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 5,5g; Koolhydraten: 9,3g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 7,3g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee