Koreaanse schotel met rijst en biefstukreepjes

Één van Korea's populairste rundvleesgerechten! Licht pittige beef bulgogi met verse spinazie en basmati rijst.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 6
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% basmati rijst (water, gebufferd azijn (conserverned ingrediënt)), 23% spinazie, 20% jodenhaas (rundvlees, zout, glucosesiroop, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: ascorbinezuur, natriumasorbaat, aroma), maïs, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), bosui, roux (TARWE, karamel), zonnebloemolie, SOJAsaus (SOJA, TARWE), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), SESAMolie, ketjap (SOJA, TARWE, conserveermiddel: kaliumsorbaat), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), rode peper, peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), kokos
Allergie informati SULFIET, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SOJA, SESAM
Voedingswaarde Energie: 142kCal / 572kJ; Vetten: 4,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,1g; Koolhydraten: 14,8g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 7,3g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee