Knolselderij stamppot met falafel en groente
Een vegetarische stamppot die je écht moet proberen! Gemaakt van knolselderij met falafelballetjes en gegrilde groenten.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 25% knolSELDERIJ, 25% aardappelen, 24% falafel (kikkererwten, ui, zonnebloemolie, TARWEgriesmeel, peterselie, maiszetmeel, zout, kruiden, bakmiddel: natriumcarbonaat), 14% jus (water, juspoeder), 3% paprika, 3% champignons, 3% wortel, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), MELK, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflook, zonnebloemolie, tijm, rozemarijn, italiaanse kruiden |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 107kCal / 446kJ; Vetten: 4,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g; Koolhydraten: 13,0g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 3,0g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |