Kiprol met spruitjes en gekookte aardappel

Wist je dat spruitjes bekend staan om hun hoge gehalte aan vitamine C? In dit gerecht combineren wij ze met een kiprol in jus en gekookte aardappel.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 37% spruiten, 29% aardappelen, 19% kiprol (kippenvlees, paneermeel (TARWE, GLUTEN, kleurstof: curcumine), voedingszuur: natriumlactaat, battermix (water, maïszetmeel, maïsbloem, rijstbloem, zout, verdikkingsmiddel guargom, xanthaangom), bamboevezel, kruiden en specerijen (SELDERIJ, MOSTERD), koriander, dextrose, bouillonpoeder, EIwit hydrolysaat, SOJA, aroma, ongehard palmvet, smaakversterker: mono natriumglutamaat, conserveermiddel: kaliumacetaat, karamel), 14% jus (water, juspoeder), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)
Allergie informati GLUTEN, EI, GLUTAMAAT, SOJA, SELDERIJ, MOSTERD, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 116kCal / 413kJ; Vetten: 4,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,1g; Koolhydraten: 11,6g; waarvan suikers: 2,9g; Eiwit: 6,3g; Zout: 0,67g;
Maaltijdtype Kip
Vegetarisch Nee