Kiprol met spruitjes en gekookte aardappel
Wist je dat spruitjes bekend staan om hun hoge gehalte aan vitamine C? In dit gerecht combineren wij ze met een kiprol in jus en gekookte aardappel.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 37% spruiten, 29% aardappelen, 19% kiprol (kippenvlees, paneermeel (TARWE, GLUTEN, kleurstof: curcumine), voedingszuur: natriumlactaat, battermix (water, maïszetmeel, maïsbloem, rijstbloem, zout, verdikkingsmiddel guargom, xanthaangom), bamboevezel, kruiden en specerijen (SELDERIJ, MOSTERD), koriander, dextrose, bouillonpoeder, EIwit hydrolysaat, SOJA, aroma, ongehard palmvet, smaakversterker: mono natriumglutamaat, conserveermiddel: kaliumacetaat, karamel), 14% jus (water, juspoeder), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt) |
Allergie informati | GLUTEN, EI, GLUTAMAAT, SOJA, SELDERIJ, MOSTERD, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 116kCal / 413kJ; Vetten: 4,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,1g; Koolhydraten: 11,6g; waarvan suikers: 2,9g; Eiwit: 6,3g; Zout: 0,67g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |