Kipfilet met aardappelen en spitskool in kerrie
Malse kipfilet in jus met gekookte aardappelen en spitskool in een heerlijke kerriesaus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% spitskool, 29% aardappelen, 19% kipfilet (kip, zuurteregelaar: kaliumlactaat, natriumacetaat, melkzuur, trinatriumcitraat, aardappelzetmeel, natuurlijke kleuring, SOJAolie, dextrose, zout), 14% jus (water, juspoeder), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWEMEEL, palmvet), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), ui, peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zonnebloemolie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), 0,06% kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | SOJA, SULFIET, GLUTEN, MELK, LACTOSE, MOSTERD, SELDERIJ |
Voedingswaarde | Energie: 82kCal / 342kJ; Vetten: 1,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,8g; Koolhydraten: 9,0g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 7,0g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |