Kipdijfilet, Spaanse piperade en aardappelen
Gekruide kipdijfilet met piperade en geroosterde aardappelen
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 37% roseval, 21% kipdij (kippenvlees, azijn, voedingszuur: E326, E330, zout, aardappelzetmeel, water, kippenvet, kruiden en specerijen, suiker, groentepoeder, gedroogde groenten en knoflook, paprikaextract, aroma, maltodextrine, rode bietensap, TARWEzetmeel, SOJA-EIwit, TARWEbloem, gekarameliseerde suiker, dextrose, gist, gistextract, zonnebloemolie), paprika, champignons, wortel, tomatenpulp, ui, tomatenpuree, marinade tuinkruiden (antiklontermiddel: E551, kleurstof: E100, emulgator: E471), knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), groentebouillon, zeezout (anti-klontermiddel: E535), bourguigonnemelange (smaakversterker: E621), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), paprikapoeder |
Allergie informati | SULFIET, GLUTEN, SOJA |
Voedingswaarde | Energie: 115kCal / 341kJ; Vetten: 4,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g; Koolhydraten: 12,3g; waarvan suikers: 10,9g; Eiwit: 5,9g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |