Kipdijfilet met saus, gratin en andijvie

Kipdijfilet met spek en kaassaus met aardappelgratin en andijvie
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 34% andijvie, 26% gratin (aardappel, water, MELK, ROOM, zonnebloemolie, zout, EIgeel, zetmeel, suiker, gistextract, stabilisator: E412, E415, verdikkingsmiddel: E471, aroma, knoflook), 19% kipdij (kip, azijn, voedingszuur: E326, E330, aardappelzetmeel, kippenvet, kruiden en specerijen, groentepoeder, gedroogde groenten, paprikaextract, maltodextrine, rode bietensap, TARWEzetmeel, SOJA-EIwit, TARWEbloem, dextrose, gist), 7% KAAS (palmvet, koolzaadvet, zetmeel: E1422, MELKEIwit, smeltzout: E341, zuursel, stremsel, kleurstof: E160a), kookroom (gemodificeerd zetmeel, stabilisator: E466, E331, carrageen, emulgator: E471), MELK, 2% spekjes (antioxidant: E330, E316, stabilisator: E450, E451, conserveermiddel: E262, E250), roux, groentebouillon (antiklontermiddel: E551), peterselie
Allergie informati GLUTEN, SOJA, MELK, LACTOSE, EI
Voedingswaarde Energie: 153kCal / 502kJ; Vetten: 10,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 4,8g; Koolhydraten: 8,2g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 6,8g; Zout: 1,0g;
Maaltijdtype Kip
Vegetarisch Nee