Kipdij met zoete aardappel en groenten
kipdij met zoete aardappel, groente en botersaus
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 33% groentemix (paprika, courgette, champignon, prei), 31% zoete aardappel, 22% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, azijn, voedingszuur: E326), 12% botersaus (maltodextrine, MELK, TARWE, bakmiddel: E500ii, E331i, E170, SULFIET, voedingszuur: E330, roux), kookroom (stabilisator: E466, E331, emulgator: E471), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), knoflookpuree (conserveermiddel: E223), olijfolie, zeezout, peterselie, bieslook, tapenade, paneermeel (GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ), zonnebloemolie |
Allergie informati | SULFIET, GLUTEN, SELDERIJ, MOSTERD, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 75kCal / 286kJ; Vetten: 2,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g; Koolhydraten: 9,8g; waarvan suikers: 2,7g; Eiwit: 4,6g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |