Kipdij met vadouvan roomsaus, bimi en basmatirijst

De vadouvan roomsaus is een specerijen melange met tonen van kerrie, fenegriek en knoflook
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 6
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 25% basmati rijst (water, azijn), 20% kipdij (kippenvlees, voedingszuur: E326, E330, zout, aardappelzetmeel, kippenvet, kruiden en specerijen, suiker, groentepoeder, gedroogde groenten en knoflook, paprikaextract, aroma, maltodextrine, bietensap, TARWEzetmeel, SOJA-EIwit, TARWEbloem, dextrose, gist, gistextract, zonnebloemolie), paprika, champignons, wortel, 5% bimi broccoli, 5% kookroom (ROOM, zetmeel, stabilisator: E466, E331, carrageen, emulgator: E471), ui, roux, 0,22% vadouvan (MOSTERD), citroensap (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), vlb. margarine (emulgator: E472, MELK, kleurstof: E160), kruidenmix (smaakversterker: E621, SOJA), zeezout (anti-klontermiddel: E535), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), knoflookpuree, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, kokos
Allergie informati GLUTEN, SOJA, MELK, LACTOSE, MOSTERD, SULFIET, GLUTAMAAT
Voedingswaarde Energie: 147kCal / 470kJ; Vetten: 6,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,3g; Koolhydraten: 15,6g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 6,5g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee