Kipdij met saus, Griekse slamix en aardappeltjes

Altijd een goed idee: gebakken aardappeltjes met salade! Zoals dit gerecht met krokant gebakken aardappeltjes en een frisse Griekse slamix met fetakaas. Hierbij komt een lekker mals gegaarde kipdij met romige ham-kaassaus. Smullen!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% aardappel, 19% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, azijn, voedingszuur: kaliumlactaat), MELK, kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden), 2% KAAS, 2% hamblokjes (vvarkensvlees, water, aardappelzetmeel, voedingzuur: kaliumlactaat, natriumacetaat, zout, stabilisator: kalium- en natrium trifosfaten, polyfosfaten, carrageen, dextrose, antioxidant: natriumascorbaat, natriumnitriet, beukenhoutrook), cajun kruiden, vloeibare margarine (MELK, emulgator: polyoxyethyleen, kleurstof: caroteen), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), roux (TARWE), peterselie. Voor informatie salade zie verpakking.
Allergie informati MELK, MOSTERD, EI, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 116kCal / 414kJ; Vetten: 4,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,3g; Koolhydraten: 11,4g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 7,0g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Kip
Vegetarisch Nee