Kip tikka masala met basmati vermicelli rijst

Een traditioneel Indiaas gerecht: gekruide stukjes kip, gebakken en opgediend in een saus met gemengde specerijen en tomatenpuree.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% spinazie, 22% basmati rijst (water, basmati rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), 20% kipfilet (kipfilet, dextrose, tapiocazetmeel, zout), 11% tomatenpulp (tomaten, tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), 4% vermicelli (durum TARWEGRIES, KIPPENEI-EIwit), YOGHURT, ui, zonnebloemolie, kokosmelk (kokosextract, water, stabilisatoren: xanthaangom, carboxymethylcellulose, emulgator: sucrose-esters van vetzuren), 0,7% tomatenpuree, rode peper, roux (TARWE), peterselie, knoflook, gemberberpuree (stabilisatoren: guargom, xanthaangom, conserveermiddel: kaliumsorbaat), paprikapoeder, garam masala (specerijen steranijs, koriander, komijn, karwijzaad, chilies, kaneel, gember, peper, mango, laurier), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), kokos, komijnzaad, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), kurkuma
Allergie informati EI, GLUTEN, MELK, LACTOSE, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 168kCal / 438kJ; Vetten: 2,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,8g; Koolhydraten: 14,7g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 6,9g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Kip
Vegetarisch Nee