Kip kerrie met rozijntjes en rijst

Kip in een kerrieroomsaus met rozijntjes en rijst
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% rijst (water, azijn), 17% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, dextrose, zout, voedingszuur: kaliumlactaat), wortel, courgette, 12% kerriesaus (ROOM (zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden), ui, knoflook (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel natriumwaterstofSULFIET), roux (TARWE), kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ, kruiden, specerijen, citroensap), zeezout (anti-klontermiddel : natriumferrocyanide)), rozijnen, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)
Allergie informati SULFIET, MELK, LACTOSE, MOSTERD, SELDERIJ, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 81kCal / 278kJ; Vetten: 1,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g; Koolhydraten: 12,6g; waarvan suikers: 2,8g; Eiwit: 3,9g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Oosters
Vegetarisch Nee