Kibbeling, spinazie à la crème en gebakken kriel
Krokante kibbeling met romige spinazie à la crème, gebakken krieltjes en een lekkere ravigottesaus.
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 28% kriel aardappel, 28% spinazie, 20% KIBBELING (KABELJAUW (Gadus morhua), beslag (water, bloem aardappelzetmeel, TARWEbloem, rijstmeel, rijsmiddel: natriumcarbonaat, dextrose paprikapoeder, zout), azijn, antioxidant: citroenzuur), 14% ravigotesaus (raapzaadolie, suiker, augurk, EIgeel, gemodificeerd zetmeel (bevat SULFIET), mierikswortel, kruiden, ui, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, specerij, antioxidant: calciumdinatrium EDTA), 7% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWE), zonnebloemolie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), cajun kruiden, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), citroen, tijm, rozemarijn, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), paprikapoeder, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), nootmuskaat |
Allergie informati | MOSTERD, SELDERIJ, MELK, LACTOSE, GLUTEN, VIS, EI, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 144kCal / 601kJ; Vetten: 8,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,4g; Koolhydraten: 8,9g; waarvan suikers: 3,2g; Eiwit: 6,2g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |