Kibbeling met aardappelen en broccoli
Kibbeling met een ravigottesaus, gekookte aardappelen en broccoli.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 29% broccoli, 25% aardappelen, 20% KIBBELING (KABELJAUW (Gadus morhua), beslag water, bloem aardappelzetmeel, TARWEbloem, rijstmeel, rijsmiddel: natriumcarbonaat, dextrose paprikapoeder, zout, azijn, antioxidant: citroenzuur), 12% ravigotesaus (water, raapzaadolie, groenten augurk, ui, kappertjes, natuurazijn, glucose-fructosestroop, MELKpoeder, MOSTERD (water, MOSTERDZAAD, natuurazijn, zout, specerijen), suiker, maïszetmeel, zout, EI, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, kruiden, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, voedingszuur: citroenzuur, zuurteregelaar: glucono-delta-lacton, stabilisator: xanthaangom), 5% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, 3% KAAS, vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), roux (TARWE), peterselie |
Allergie informati | EI, MOSTERD, GLUTEN, MELK, LACTOSE, VIS |
Voedingswaarde | Energie: 127kCal / 531kJ; Vetten: 7,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,1g; Koolhydraten: 7,4g; waarvan suikers: 2,1g; Eiwit: 7,1g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |