Ketjapballetjes met boontjes, perzik en rijst
Licht pittige gehaktballetjes in een lichtzoete ketjapsaus met verse sperziebonen, sappige perzik en basmatirijst.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 26% basmatti rijst (water, basmati rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), 25% sperziebonen, 19% pittige gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, paneermeel TARWEBLOEM, water, gist, zout, varkensvet, sambal chilipeper, conserveermiddel: kaliumsorbaat, voedingszuur: azijnzuur, pantaardige olien (zonnebloem, raapzaad), EI, specerijen, kruiden, knoflookpuree, SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, maltodextrine, suiker, aroma (SELDERIJ), voedingszuur: kaliumlactaat), 9% perzik (perziken, glucose-fructosestroop, voedingszuur: citroenzuur), water, ketjap (water, SOJAsaus (SOJABONEN, TARWE, conserveermiddel: kaliumsorbaat), aroma (SOJA), azijn, TARWEZETMEEL, karamel), natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), ui, maïszetmeel sjalot, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gemberberpuree, zonnebloemolie, peterselie, sambal (spaanse peper, wortel, paprika, raapolie, conserveermiddel: natriumbenzoaat, citroensapconcentraat), knoflook, kokos, koriander, komijnzaad, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), nootmuskaat |
Allergie informati | GLUTEN, EI, SELDERIJ, SOJA, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 132kCal / 532kJ; Vetten: 5,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 16,1g; waarvan suikers: 4,4g; Eiwit: 3,9g; Zout: 0,3g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |