Karbonade, koolrabi in kruidensaus en puree
Karbonade in jus met koolrabi in kruidensaus en aardappelpuree
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% koolrabi, 23% aardappelen, 19% procureurlapje (varkensvlees, azijn, voedingszuur: kaliumlactaat, aardappelzetmeel, water, zout, gekaramelliseerde suiker), 14% jus (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: guargom, roux (TARWE, kleurstof: ammoniakkaramel)), MELK, kookROOM (gemodificeerd zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren), roux (TARWE), plantaardige oliën (zonnebloem, volledig gehard raapzaad), zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, aroma (MELK), kleurstof: caroteen, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), kruiden, zonnebloemolie, zeezout ( anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt) |
Allergie informati | MELK, MOSTERD, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 103kCal / 385kJ; Vetten: 4,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 9,7g; waarvan suikers: 1,2g; Eiwit: 6g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |