Karbonade in uiensaus, zilvervliesrijst en groente
Karbonade in uiensaus, zilvervliesrijst en groenten
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 24% zilvervliesrijst (water, azijn), 20% procureurlapje (varkensvlees, voedingszuur: kaliumlactaat, aardappelzetmeel, water, zout, gekaramelliseerde suiker), 13% wortel, 10% bleekSELDERIJ, kookROOM (zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- diglyceriden), 7% sperziebonen, 5% ui, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), roux (TARWEboem), vloeibare margarine (emulgator: mono- en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, bieslook, zonnebloemolie, nootmuskaat |
Allergie informati | SULFIET, SELDERIJ, MELK, LACTOSE, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 144kCal / 533kJ; Vetten: 6,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,0g; Koolhydraten: 14,2g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 6,3g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |