Kabeljauw, mierikswortel, bloemkool en puree
Kabeljauw met mierikswortelsaus, aardappel puree met groene kruiden en bloemkool romanesco
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 28% bloemkool, 22% aardappelen, 19% kabeljauw (KABELJAUW Gadus Morhua, raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 9% romanesco, kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden), water, MELK, juspoeder (kruiden en specerijen (MOSTERD), MELKuiker, verdikkingsmiddel: guargom), mierikswortelpuree (mierikswortel, azijn, raapolie, zout, citroensap, conserveermiddel: natriumwaterstofsulfiet, verdikkingsmiddel: xanthaangom), roux (TARWE, kleurstof: karamel, palmvet), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), vloeibare margarine (plantaardige olien (emulgator: mono en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), peterselie, kokos |
Allergie informati | MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, VIS |
Voedingswaarde | Energie: 97kCal / 357kJ; Vetten: 3,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 9,19g; waarvan suikers: 2,7g; Eiwit: 8,3g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |