Kabeljauw met witlof en een wittewijnsaus

In deze maaltijd combineren wij gegaarde kabeljauw met een lekkere witlof à la crème, gebakken krieltjes en een wittewijnsaus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% witlof, 28% kriel aardappel, 19% KABELJAUW (Gadus Morhua, raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 10% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), water, hollandaise saus (TARWEbloem, MELKpoeder, MELKEIwitpoeder, gedroogde glucosestroop, MELK, maïszetmeel, zout, gistextract, bouillonpoeder, koolzaadeiwithydrolysaat, aardappelzetmeel, suiker, aroma, maltodextrine, laurier, kruidnagel, kurkuma, citroensap poeder, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, weipoeder (MELK), natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur, witte peper), sjalot, 0,6% witte wijn (SULFIET), zonnebloemolie, roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), bieslook, peterselie, tapenade (zonnebloemolie, groene olijven, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, geroosterde paprika, water, knoflook, azijn, suiker, extra vergine olijfolie, specerijen, citroensap), PANEERMEEL, tijm, rozemarijn, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), paprikapoeder, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), nootmuskaat
Allergie informati MOSTERD, SELDERIJ, SULFIET, GLUTEN, MELK, LACTOSE, VIS
Voedingswaarde Energie: 89kCal / 372kJ; Vetten: 3,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g; Koolhydraten: 8,04g; waarvan suikers: 2,2g; Eiwit: 6,7g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee