Kabeljauw met witlof en aardappeltjes

In deze maaltijd combineren wij gegaarde kabeljauw met een lekkere witlof à la crème, gebakken krieltjes en een witte wijnsaus!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 32% witlof, 28% kriel aardappel, 19% KABELJAUW ((Gadus Morhua), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 10% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), water, roux (TARWE), botersaus (MELK, TARWE, bakmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, mononatriumcitraat, calciumcarbonaat, SULFIET), sjalot, 0,5% witte wijn (SULFIET), zonnebloemolie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), bieslook, peterselie, tapenade, PANEERMEEL, tijm, rozemarijn, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), paprikapoeder, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), nootmuskaat
Allergie informati MOSTERD, SELDERIJ, SULFIET, MELK, GLUTEN, LACTOSE, VIS
Voedingswaarde Energie: 105kCal / 376kJ; Vetten: 4,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,4g; Koolhydraten: 9,3g; waarvan suikers: 2,2g; Eiwit: 7,9g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee