Kabeljauw met botersaus, puree en groene groenten

Kabeljauw met smeuïge aardappelpuree, een romige botersaus en lekker frisse groenten! Zoals snijbonen en sperziebonen.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 23% aardappelen, 20% KABELJAUW ((Gadus Morhua), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 13% snijbonen, 13% sperziebonen, 11% botersaus (water, MELK, TARWE, bakmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, mononatriumcitraat, calciumcarbonaat, SULFIET), peulen, MELK, broccoli, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sjalot, vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), roux (TARWE), zonnebloemolie, citroen, knoflook, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), nootmuskaat
Allergie informati VIS, MELK, GLUTEN, SULFIET, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 74kCal / 260kJ; Vetten: 1,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,4g; Koolhydraten: 7,8g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 8,0g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee