Kabeljauw met aardappelgratin en rabarber

Gebakken kabeljauw met aardappelgratin, rabarber, doperwtjes en een citroen botersaus
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 6
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% gratin (aardappel, water, MELK, ROOM, zonnebloemolie, zout, EIgeel, zetmeel, suiker, gistextract, stabilisator: E412, E415, verdikkingsmiddel: E471, aroma, knoflook), 24% rabarber, 20% KABELJAUW ((Gadus Morhua), raapzaadolie, dextrose, azijn, antioxidant: E330), 12% botersaus (maltodextrine, TARWE, bakmiddel: E500ii, E331i, E170, SULFIET, voedingszuur: E330, roux), 7% doperwten, 4% KAAS (MELK, palmvet, koolzaadvet, zetmeel: E1422, MELKEIwit, smeltzout: E341, zuursel, stremsel, kleurstof: E160a), aardbeienpuree (aardbei, invertsuikerstroop), vloeibare margarine (emulgator E472c, kleurstof: E160a), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), kaneel
Allergie informati MELK, GLUTEN, SULFIET, LACTOSE, VIS, EI
Voedingswaarde Energie: 111kCal / 401kJ; Vetten: 4,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 10,0g; waarvan suikers: 3,7g; Eiwit: 8,6g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee