Kabeljauw met aardappelgratin en rabarber
Gebakken kabeljauw met aardappelgratin, rabarber, doperwtjes en een citroen botersaus
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 27% gratin (aardappel, water, MELK, ROOM, zonnebloemolie, zout, EIgeel, zetmeel, suiker, gistextract, stabilisator: E412, E415, verdikkingsmiddel: E471, aroma, knoflook), 24% rabarber, 20% KABELJAUW ((Gadus Morhua), raapzaadolie, dextrose, azijn, antioxidant: E330), 12% botersaus (maltodextrine, TARWE, bakmiddel: E500ii, E331i, E170, SULFIET, voedingszuur: E330, roux), 7% doperwten, 4% KAAS (MELK, palmvet, koolzaadvet, zetmeel: E1422, MELKEIwit, smeltzout: E341, zuursel, stremsel, kleurstof: E160a), aardbeienpuree (aardbei, invertsuikerstroop), vloeibare margarine (emulgator E472c, kleurstof: E160a), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), kaneel |
Allergie informati | MELK, GLUTEN, SULFIET, LACTOSE, VIS, EI |
Voedingswaarde | Energie: 111kCal / 401kJ; Vetten: 4,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 10,0g; waarvan suikers: 3,7g; Eiwit: 8,6g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |