Kabeljauw in dillesaus met tagliatelle en groenten

Vanaf € 8,79
Kabeljauw in een romige dillesaus met gebakken groenten en tagliatelle, afgemaakt met zeekraal.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, witte wijnazijn), 20% KABELJAUW ((Gadus Morhua), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, sperziebonen, wortel, venkel, courgette, 2% zeekraal (Salicornia europea), roux (TARWE), knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), 0,4% dille, dragon, citroensap (citroensap uit concentraat, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati VIS, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 105kCal / 437kJ; Vetten: 3,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 11,1g; waarvan suikers: 2,4g; Eiwit: 7,5g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee