Kabeljauw in dille met tagliatelle en groenten

Kabeljauw in dillesaus met gebakken groenten en tagliatelle
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 26% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 20% KABELJAUW ((Gadus Morhua), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, antioxidant: citroenzuur), courgette, wortel, sperziebonen, kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden), MELK, venkel, 2% zeekraal, knoflookblokjes, groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), dille, dragon, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), roux (TARWEBLOEM)
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, VIS
Voedingswaarde Energie: 110kCal / 394kJ; Vetten: 3,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g; Koolhydraten: 11,0g; waarvan suikers: 2,6g; Eiwit: 9,0g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee