Kabeljauw in dille met tagliatelle en groenten

Kabeljauw in een romige dillesaus met gebakken groenten en tagliatelle, afgemaakt met zeekraal.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 26% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 20% KABELJAUW ((Gadus Morhua), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, antioxidant: citroenzuur), 10% courgette, 9% wortel, 8% sperziebonen, 8% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, 7% venkel, 2% zeekraal (Salicornia europea), knoflook, roux (TARWE), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), 0,4% dille, dragon, citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati VIS, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 94kCal / 393kJ; Vetten: 2,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 10,1g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 7,4g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee