Kabeljauw in botersaus met puree en groenten

Vanaf € 8,79
Kabeljauw in een romige botersaus met smeuïge aardappelpuree en lekkere frisse groenten zoals snijbonen en sperziebonen!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 26% aardappelen, 20% KABELJAUW (Gadus Morhua, raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 11% snijbonen, 11% sperziebonen, water, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 5% peulen, broccoli, hollandaise saus (TARWEbloem, MELKpoeder, MELKEIwitpoeder, gedroogde glucosestroop, MELK, maïszetmeel, gistextract, bouillonpoeder (koolzaadeiwithydrolysaat, aardappelzetmeel, suiker, aroma, maltodextrine, laurier, kruidnagel, kurkuma, citroensap poeder, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, weipoeder (MELK), natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur, witte peper), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder (MELK), antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), ROOMBOTER, sjalot, zonnebloemolie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), roux (TARWE), knoflook, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), nootmuskaat
Allergie informati VIS, MELK, LACTOSE, SULFIET, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 101kCal / 424kJ; Vetten: 4,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,4g; Koolhydraten: 8,1g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 7,0g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee