Italiaanse stoofpot van rundvlees met boontjes

Een Italiaanse stoofpot van zacht gegaard rundvlees met sperziebonen en roseval aardappeltjes uit de oven.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 31% sperziebonen, 28% roseval, 27% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), ui, champignons, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), juspoeder (gemodificeerd maiszetmeel, bouillonpoeder, gistextract, maltodextrine, zonnebloemolie, natuurlijk aroma, bouillonpoeder (koolzaadeiwithydrolysaat, aardappelzetmeel, suiker, laurier, kruidnagel, kurkuma, aroma, appelextract, uienpoeder bruin, palmvet, tomatenpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder), sjalot, roux (TARWE), kruiden en specerijen, bieslook, peterselie, tapenade, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), PANEERMEEL, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 110kCal / 457kJ; Vetten: 5,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 8,1g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 6,6g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee