Italiaanse stoofpot van rundvlees met boontjes
Een Italiaanse stoofpot van zacht gegaard rundvlees met sperziebonen en roseval aardappeltjes uit de oven.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 31% sperziebonen, 28% roseval, 27% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), ui, champignons, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), juspoeder (gemodificeerd maiszetmeel, bouillonpoeder, gistextract, maltodextrine, zonnebloemolie, natuurlijk aroma, bouillonpoeder (koolzaadeiwithydrolysaat, aardappelzetmeel, suiker, laurier, kruidnagel, kurkuma, aroma, appelextract, uienpoeder bruin, palmvet, tomatenpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder), sjalot, roux (TARWEBLOEM, palmolie, suiker), kruiden en specerijen, bieslook, peterselie, tapenade (groene olijven, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, geroosterde paprika, knoflook, azijn, suiker, olijfolie, specerijen, citroensap), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), PANEERMEEL, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 110kCal / 457kJ; Vetten: 5,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 8,1g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 6,6g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |