Italiaanse stoofpot van rundvlees en boontjes

Wij zijn dol op stoofpotjes! Jij ook? Deze week staat er een variant uit de Italiaanse keuken op het menu: een stoofpot van zacht gegaard rundvlees met boontjes en aardappeltjes uit de oven.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% sperziebonen, 30% roseval, 25% rundvlees (glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), ui, champignons, vleeskruiden, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sjalot, juspoeder (MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: guargom), roux (TARWE, kleurstof: ammoniakkaramel), zonnebloemolie, tuinkruidenmarinade (antiklontermiddel: siliciumdioxide, kleurstof: curcumine, emulgator: mono en diglyceriden), knoflookblokjes, oregano, bieslook, peterselie, tapenade, Italiaanse kruiden, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), paneer (TARWE, ROGGE, gist, MOSTERD, SELDERIJ), laurierblad, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), nootmuskaat
Allergie informati SULFIET, GLUTEN, MOSTERD, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 95kCal / 365kJ; Vetten: 3,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g; Koolhydraten: 7,5g; waarvan suikers: 6,4g; Eiwit: 6,4g; Zout: 0,9g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee