Indonesische rendang met gado gado en rijst

Licht pittige Indonesische rendang met gado gado, sperziebonen, een smeuïge satésaus en basmati rijst.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% basmati rijst (water, basmati rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 18% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), 9% spitskool, 9% sperziebonen, 8% wortel, 7% kokosmelk (kokosextract, stabilisatoren: xanthaangom, carboxymethylcellulose, emulgator: sucrose-esters van vetzuren), boemboe (ui, suiker, paprika, gember, knoflook, sereh, laos, purut, rode peper, voedingszuren: azijnzuur, melkzuur, citroenzuur, conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), 2% PINDA`S, 2% EI (EIEREN, zuurteregelaar: natriumcitraat), zonnebloemolie, sjalot, ketjap (suiker, SOJAsaus (SOJABONEN , TARWE, aroma (SOJA), azijn, TARWEZETMEEL, karamel), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), roux (TARWE), knoflook, gember, seroendeng (PINDA`S), peterselie, limoensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), suiker, komijnzaad, sambal (verdikkingsmiddel: guargom, conserveermiddel: natriumbenzoaat), kokos, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), sereh, citroenblad, knoflookpuree, koriander, gember, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ)
Allergie informati GLUTEN, PINDA, EI, SULFIET, NOTEN, SOJA, MOSTERD, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 153kCal / 619kJ; Vetten: 6,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,0g; Koolhydraten: 15,0g; waarvan suikers: 3,0g; Eiwit: 6,5g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee