Indonesische rendang met gado gado en rijst

Vanaf € 7,79
Licht pittige Indonesische rendang met gado gado, sperziebonen, een smeuïge satésaus en basmati rijst.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% basmati rijst (water, basmati rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 18% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat ), 9% spitskool, 9% sperziebonen, 8% wortel, 7% kokosmelk (kokosextract, water, stabilisatoren: xanthaangom, carboxymethylcellulose, emulgator: sucrose-esters van vetzuren), 4% boemboe (ui, suiker, kruiden en specerijen, zout, gemalen rode peper, voedingszuren: azijnzuur, melkzuur, citroenzuur, conserveermiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat), 2% PINDA's, 2% EI (EIEREN, water, voedingszuur: natriumcitraat, conserveermiddel: azijnzuur), zonnebloemolie, sjalot, ketjap (SOJA, TARWE), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), roux (TARWE), knoflook, gember, seroendeng (PINDA`S), peterselie, limoensap (natriumwaterstofSULFIET), suiker, sambal (verdikkingsmiddel: guargom), kokos, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), kruiden en specerijen (MOSTERD, SELDERIJ), knoflookpuree
Allergie informati GLUTEN, PINDA, EI, SULFIET, NOTEN, SOJA, MOSTERD, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 163kCal / 660kJ; Vetten: 8,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,1g; Koolhydraten: 14,6g; waarvan suikers: 3,0g; Eiwit: 6,4g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee