Indonesische goreng telor met bonen en rijst

Vanaf € 6,45
Een heerlijk Indonesisch gerecht van ei in een licht pittige saus met sambal, sperzieboontjes en basmati rijst.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 26% basmati rijst (water, azijn), 22% EI (EIEREN, zout, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumbenzoaat, emulgator: natriumtripolyfosfaat), 13% sperziebonen, kokosmelk (kokosextract, emulgator: xanthaangom), tomatenpulp, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), groene kool, champignons, courgette, ui, tomatenpuree gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sjalot, zonnebloemolie, rode peper, aardappelzetmeel, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflook, gember, 0,2% sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, verdikkingsmiddel: guargom, conserveermiddel: kaliumsorbaat), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), laos, nootmuskaat
Allergie informati MELK, LACTOSE, EI
Voedingswaarde Energie: 122kCal / 508kJ; Vetten: 5,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,6g; Koolhydraten: 13,3g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 5,2g; Zout: 0,3g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee