Indonesische goreng telor met bonen en rijst

Vanaf € 6,79
Een heerlijk Indonesisch gerecht van ei in een licht pittige saus met sambal, sperzieboontjes en basmati rijst.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% basmatti rijst (water, basmati rijst, gebufferd azijn conserverend ingrediënt), 19% EI (EIEREN, water, zout, voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, conserveermiddel: azijnzuur), 14% sperziebonen, kokosmelk (kokosextract, water, stabilisatoren: xanthaangom, carboxymethylcellulose, emulgator: sucrose-esters van vetzuren), tomatenpulp (tomaten, tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), groene kool, champignons, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), courgette, ui, tomatenpuree gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sjalot, zonnebloemolie, rode peper, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gember, aardappelzetmeel, water, 0,3% sambal (spaanse peper, wortel, zout, paprika, zuurteregelaar: azijnzuur, citroenzuur, verdikkingsmiddel: guargom, raapolie, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, aroma, citroensapconcentraat, zuurteregelaar: azijnzuur, citroenzuur), knoflook, zeezout, (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), laos, nootmuskaat
Allergie informati MELK, LACTOSE, EI
Voedingswaarde Energie: 125kCal / 499kJ; Vetten: 4,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 13,4g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 4,7g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee