Indiase stamppot
Indiase stamppot met paksoi, kikkererwten en mango
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 45% aardappelen, 14% paksoi, 12% kikkererwten (kikkerwten, water, zout), 12% vegetarische jus (water, kruiden en specerijen, zonnebloemolie, zuurteregelaar: natriumdiacetaat, calciumlactaat, voedingszuur citroenzuur, MELKzuur, maiszetmeel), 8% mango, 5% cashewNOTEN (palmolie), vloeibare margarine (plantaardige oliën raap-, zonnebloemolie, emulgatoren: E322, E471, conserveermiddel: E202, voedingszuur: E330, aroma, kleurstof, E160, vitamines: A, D), knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), vadouvan (MOSTERD), zeezout (anti-klontermiddel: E535), groentebouillon (antiklontermiddel: E551) |
Allergie informati | SULFIET, MOSTERD, NOTEN, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 78kCal / 287kJ; Vetten: 2,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,2g; Koolhydraten: 13,0g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 2,1g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |